drumul gresit episodul Things To Know Before You BuySentimente de neinteles ii unesc pe ICHCHA si RATHORE sentimente ce tin de compasiunea care ii aduna laolalta pe cei care au avut de suferit in viata. Mai ales  cei treatment au suferit pierderea unui copil.

In drumul spre Paro, urma sa oprim la o alta manastire – Kyichu Lakhang, una din cele mai vechi manastiri din Bhutan, fondata de un rege tibetan in anul 659 (pe vremea cand vaile Bhutanului erau pline de demoni si oameni ignoranti in ale religiei)… Din pacate, prevestirile norilor negri s-au implinit si ploaia a inceput sa bata cu furie… parca period o ploaie tropicala de vara ca forma de manifestare, desi eram la munte intr-o zona nu tocmai tropicala… M-am strecurat ud ciuciulete pe sub zidurile manastirii, am facut cateva poze si am plecat mai departe spre Paro, unde am mancat la restaurantul celui care a organizat excursia prin Bhutan….

Se complica povestea.  TAPASYA se make your mind up sa mearga sa il intalneasca pe RATHORE. Inainte de a pleca isi lasa fata langa un orfelinat.

Si ce va facial area cand va afla asta? Va folosi informatia ca sa il ameninte pe VEER. TAPASYA il ameninta pe VEER spunandu-i ca daca va spune familiei ca NU EL este tatal copilului le va spune tuturor ca este impotent.

Într-adevăr nu contează ce băiat ai ales (dar dacă ai ales un băiat vei debloca mai multe dialoguri)

Reaua dispoziţie, plictiseala şi nereuşitele la serviciu conduc la o funcţionare defectuoasă a intestinului gros. Când se manifestă constipaţia, ea trebuie tratată urgent. Starea de sănătate este în legătură directă cu evacuarea regulată a intestinului gros.

Sunt foarte multe povesti despre politia bulgareasca, dar din experienta noastra (cred ca peste 20 de drumuri prin Bulgaria) va pot spune ca politia nu te opreste degeaba ! Eu merg cu ten – 15km/h peste viteza maxim admisa si nu am avut nicio problema pana acum.

Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Scopul acestor preturi este sa va ajute sa va faceti un calcul estimativ pentru drumul in Grecia (la pretul last va recomand sa adaugati five-10% pentru orice eventualitate)

Orgolioasa TAPASYA crede ca ICHCHA deal with asta doar ca ea sa nu mai sufere mai ales ca  nu mai putea avea copii iar ICHCHA fusese binecuvantata cu venirea pe lume a unui copil. Mai ales ca tatal copilului ICHCHAEI period cu adevarat VEER.

Exista multe temeri, teama de primejdie, de altceva, de necunoscut,dar poate ca toate se topesc intr-una singura, teama de a nu fi iubit. Episodul ten: Copilaria a ramas in urma, iar primul indiciu este atunci cand nedreptatea si coruptia ne lovesc, iar mama si tata nu sunt acolo sa ne apere. Uneori, ne afecteaza atat de mult, ca nu mai putem dormi. Dar trebuie sa descoperim si sa infruntam totul singuri. Episodul 11: Dintr-odata, cerul se umple de fantome, viata, de schelete, gloria, de nenorociri, cuvintele, de tacere. Dintr-odata, intr-o zi, tradarea intra in vietile noastre.Episodul 12: Nu-mi plac mastile sau sa se vorbeasa rau despre ele. Nu duc decat la zvonuri si la lacrimi. In lumea asta de masti si de aparente, ma pierd in atata ipocrizie. Episodul 13: Nu ma ajuta cu nimic ca esti aici. Ochii mei nu te pot privi. Sunt orbi. Nu-mi sunt de folos nici mainile in care se pierd mangaierile care ti-ar putea alina durerea. Nu mi-e de folos nici gura, daca nu te pot saruta...Episodul 14: Reflectarile chipului meu ma saluta din oglinda. Ingrozitor e supliciul de a trai prins in inchisoarea unei drumul gresit episodul infatisari. Ne regasim in ochii fratelui nostru geaman. Stapan pe destinul lui e cel care traieste in armonie cu reflectarea lui in oglinda. Episodul 15: Devastatoare e suferinta pentru o iubire secreta si neimpartasita. Impulsiva si invaluitoare e dorinta care macina iubirile interzise. Dar o iubire secreta si interzisa in acelasi timp e ca un curent subteran care ameninta sa te stearga de pe fata pamantului si sa te zdruncine din adancul fiintei.

Asteri Metsovo, o camera porneste de la 30 euro pe noapte (fara mic dejun, nici nu va recomandam micul dejun la hotel, sunt foarte multe taverne pe langa). Hotelul este situat la aproximativ 250m de piata centrala.

Ma apuc sa dau jos roata fata si sa scurg uleiul din jamba respectiva. Intre timp l-am sunat si pe Ovidiu de la importatorul KTM din Bucuresti la care facusem revizia inainte sa plec si aflu ca trebuie sa pun take care of, nici mai mult nici mai putin decat (parca) 730ml de ulei de furca for each jamba. Plin de elan muncitoresc desfac surubul din partea de jos a furcii, scurg tot uleiul cand dau ochii de Vladimir care dadea sa iasa pe poarta. "Ce faci cumetre?" intreb eu. "Pai plec, am niste treaba." Mi-a cazut cerul in cap.. cu furca bucati, uleiul scurs, si Vladimir plecat. Imi spune in two cuvinte ca tre sa pun surubul de scurgere la loc, sa desfac jamba “pe sus” si sa pun uleiul nou.

Mulțumesc foarte mult . Sper să reușesc să inițiez o acțiune benefică tuturor , și eu pe acolo .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *